Eken Magazine
Articles

SEPTEMBER
16 - 18


WKNDR STHLM - WEEKENDER STOCKHOLM - EKEN MAGAZINE - STOCKHOLM GUIDE


There is never a dull moment on the weekend with us around and this week we have decided to go that one step further, vi kommer nu att skriva Stockholms unika helgguide Sthlm Wkndr på svenska! Vi listar helgens bästa evenemang inom olika kategorier som exempelvis musik, konst, festivaler, film, restauranger och mycket mycket mer för olika målgrupper. Så bli inspirerad och gör din helgen extra speciell med oss på Eken Magazine.


 

FILM
SNOWDEN | SF BIO
16/9

Den mest skrämmande och fascinerande sanna historien från 2000-talet kommer äntligen på bio. I en nervkittlande och gripande historia av om aldrig tidigare hörda delar av sitt liv, avslöjar Edward Snowden allt för världen om hur han exponerade NSAs olagliga verksamhet. Avslöjandet vände hans värld upp och ner och gjorde honom till en av de mest eftertraktade männen på i världen. Huvudrollen är otroligt välspelad av Joseph Gordon-Levitt och följs av Tom Wilkinson, Rhys Ifans och Nicolas Cage. Filmen tar dig med på en emotionell resa genom den kamp och de uppoffringar Snowden gjorde för att visa världen att vi ständigt bevakas.

För mer information om Snowden eller för att köpa biljetter, klicka här!


 

MUSIC
WORKOUT PARTIES | ANNEXET
16/9

För andra och sista gången i år, organiserar Workout Parties att utföra årets största träningshändelsen i Stockholm. Genom att kombinera din träningskärlek med fest ger detta event alla chansen att träna på mer än ett sätt. Lär av några av de bästa fitness-experterna i branschen och upplev sensationella DJ-set. Eventet förväntas explodera med liv under de två 30-minuters träningspassen. Ta sedan chansen att prova alkoholhaltiga proteindrycker och andra snacks. Ta chansen att ta på dina träningskläder och träna, dansa och ta en drink eller två på årets största träningsfest!

För mer information om Workout Parties eller för att köpa biljetter, klicka här!


 

EVENT
1OO POÄNG UTMANINGEN | STOCKHOLM
17/9

Internationellt känd som det stora loppet som kombinerar snabbhet, kunskap och en hel del lagarbete, 100 Point utmaningen är tillbaka denna lördag för bara en dag. Med val av tre olika utmaningar, allt beroende på erfarenhet och kunskap om Stockholm. Möt hinder, lös problem, navigera runt i staden och jobba som ett team medan ni försöker slutföra utmaningar på kortast tid möjligast. Arbeta med vänner eller familj och få ett fartfyllt och annorlunda perspektiv av Stockholms stad som du aldrig skulle ha upplevt annars, game on!

För mer information om 100 Point Utmaningen eller för att boka, klicka här!


 

MAT & DRYCK
THE HAIRY PIG DELI | GAMLA STAN
17/9

Om du älskar högkvalitativa kötträtter så mycket som vi gör så är Hairy Pig Deli ett absolut måste i helgen. Världsberömt för sitt fina kött med mycket smak, från skinka och pulled pork till tryffelsalami, så har restaurangen fått ett fantastisk rykte och det med rätta. Välj från huvudmenyn eller kombinera många olika tapas att göra en rolig och personlig rätt för dig och familjen. Om man inte har tid för att äta, kan man komma och smaka en av deras många olika internationella ölsorter. Med otroligt gästvänlig service och en rejäl meny se och boka bord tidigt, eftersom det är en av de mest populära platserna i stan!

För mer information om the Hairy Pig Deli eller för att boka bord, klicka här!


 

SPORT
DJURGÅRDEN vs MALMÖ FF | GLOBEN
18/9

Djurgården kommer att fajtas med top of the table laget Malmö i helgen i en brutal fotbollsmatch. Med hemmalaget närmare och närmare bottom of the table måste de göra allt som står i deras makt för att vinna över mäktiga Malmö som bara har förlorat tre gånger på hela säsongen. På bortasidan försöker man lägga ett fyra-poängs-gap mellan sig och tvåan Norrköping, men med många mål, skott och stora tacklingar blir det ingen enkel match för något av lagen. Båda sidor är i desperat behov av tre poäng och ingen av lagen kommer att låta motståndarna ta poängen ifrån dem.

För att köpa biljetter för Djurgården vs Malmö, klicka här!


 

EXTRA GEM OF THE WEEK
STAND-UP
BILL BAILEY | CIRKUS
19/9

Bill Bailey kommer till Stockholm med en jätterolig och spännande föreställning. Berömd runt hela världen för sin stolliga historier och underhållande skämt, är nu denna brittiska komedi-legendaren redo att uppträda med sina konstiga karaktärer på Cirkus scenen. Om man behöver lite kul efter en svårt dag på jobbet så kommer en kväll med Bill Bailey att få dig att skratta hela kvällen lång ända fram tills du somnar. Missa nu inte chansen att se en av Storbritanniens bästa komiska underhållare, speciellt om man gillar konstiga, galna och underbara berättelser av den smartaste komikern i Europa.

För mer information eller för köp av biljetter, klicka här!


 

♥ HAVE A GREAT WEEKEND ♥

 

By BEN CRONSHAW
2016-09-13

Stay tuned with our newsletter as STHLM WKNDR is usually first out with it´s hand picked Stockholm listings. We don´t list sold-out events!

p.s. Do you have an event in Stockholm you want listing? Send it to us ——> HERE!