Eken Magazine
Articles

SEPTEMBER 30
-
OKTOBER 2


WKNDR STHLM - WEEKENDER STOCKHOLM - EKEN MAGAZINE - STOCKHOLM GUIDE


Vi har snart avslutat ytterligare en arbetsvecka där vi alla har längtat så mycket efter fredagskvällen. Vi vill alla göra nånting spännande, roligt och intressant under helgen så att vi kan glömma hur mycket vi har att göra och vilken tröttsam vecka vi precis har avslutat. Oroa dig inte, för Eken Magazine har denna vecka tagit fram ytterligare några av de bästa aktiviteterna Stockholm har att erbjuda dig i Sthlm Wkndr, så ser vad som passar dig och dina vänner så önskar vi på Eken er alla en riktigt grym helg!


 

MAT & DRYCK
STOCKHOLM BEER & WHISKY FESTIVAL 2016 | NACKA STRAND
29/9-1/10 + 6-8/10

För ett land med så mycket känsla för den bästa maten och drycken, så är Stockholm Beer and Whisky Festivalen den perfekta upplevelsen att spendera sin tid på denna helg. Här på Eken har vi varit stora fans till denna mäktiga festival i alla år, där vi har skrivit spaltmeter om festivalen och alla dessa godheter medan vi har prövat många olika sorters öl och whisky där nya favoriter har hittats. Till ett rimligt pris, så tar du ditt “tasting glas” och går runt de många borden och prövar de godaste dryckerna från de hängivna bryggarna. Lär dig mer om alla olika öl, whisky, cider och calvados sorter, tävla i de internationella tävlingarna, eller ta en Master Class från de bästa i branschen. Om du gillar sprit och tror att du är en spritkännare, kom och gå med likasinnade för en utomordentlig helg på Stockholms 25:e Beer and Whisky Festival.

För mer information om Stockholm Beer and Whisky Festival 2016, eller för köp av biljetter, klicka här!


 

MUSIK
JUSTIN BIEBER | GLOBEN
30/9

Vi behöver inte säga nånting mera än, kom igen, Justin Bieber kommer hit till Stockholm för bara två nätter. Innan du slutar läsa, om du gillar Justin Bieber så måste du köpa en biljett nu, för det finns knappt några biljetter kvar. Inte många kändisar har samma rykte och med många number one hits och album förväntas uppträdandet vara spännande, fascinerande och oförglömligt från början till slut. Du kommer att sjunga varje ord till varje sång, och dansa hela natten till “Boyfriend”, “ Cold Water” “What Do You Mean” och många mera. Missa inte den sällsynta möjligheten att lyssna på en av denna generations mest produktiva sångare.

För mer information om Justin Bieber eller för köp av biljetter, klicka här


 

MUSIK
MADNESS | GRÖNA LUND
30/9

Om man vill ha en nostalgisk tillbakablick till “The Golden Oldies” musikera, måste du gå till Gröna Lund och uppleva en av de bästa banden inom SKA: Madness. Bandet, som har sålt ut arenor runt hela världen, kommer till Stockholm med bara en idé, att få folk att dansa och återuppleva de bästa ögonblicken av 70-och 80-talen. Du kan förvänta dig en fantastisk kombination av bandets number one hits, inklusive “Our House“, “Baggy trousers” och “House of fun”, men även det bästa från deras nya album.

För mer information om Madness eller biljettpriser, klicka här!


 

FILM
DEEPWATER HORIZON | SF BIO
1/10

Deepwater horizon är en till blockbusterfilm som är redo att underhålla och skrämma folk. Baserad på en sann historia, dokumenterar filmen de skrämmande händelser som chockade världen runt 2010. Mark Wahlberg spelar rollen av Mike Williams, som kämpar för sitt eget och besättningens liv i den största oljerigg katastrofen i historien. Filmen visar de fruktansvärda problem alla hade på riggen medan de försöker att stoppa oljeläckaget ut i havet. Deepwater Horizon är en otrolig film som visar hur ett litet misstag kan ändra planeten och vissa av de modigaste arbetare bland alla yrken.

För mer information om Deepwater Horizon eller för köp av bijetter, klicka här!


 

FESTIVAL
OKTOBERFEST | KUNGSTRÄDGÅRDEN
1/10

Den mest berömda festen i hela europa är till slut äntligen här, så sätt på dig dina lederhosen och gör dig redo för att ha jättekul. Stockholms Oktoberfest utlovar en helg full av utsökt traditionell tysk mat och välsmakande öl. Upplev musiken känd runt hela Tyskland, ta på dig dina dansskor och dansa tillsammans till ljuden av “Ompa-ompa”. Oktoberfesten förväntas bli en dag som kommer få dig att uppskatta Tyskland och dess mest välsmakande bitar med många olika aktiviteter och musik hela dagen lång från en av Sveriges bästa DJs.

För mer information om Oktoberfest eller för att kolla in menyn, klicka här!


 

EXTRA GEM OF THE WEEK
SPORT
AIK VS IFK NORRKÖPING| FRIENDS ARENA
2/10

AIK ta sig an IFK Norrköping i en kolossal match där kampen om topp-placeringarna i allsvenskan utgörs med endast sex omgångar kvar i 2016 säsongen. Båda lagen, som har hittills har haft en framgångsrik säsong har dragit ifrån lagen under sig och är beredda att ge allt på planen för att göra sina supportrar stolta. Atmosfären komma att vara högt och underhållande, med förhoppningsvis många mål, tuffa tacklingar och kanske några gula kort. Missa nu inte denna spännande och tuff matchen på söndag!

För mer information om AIK – IFK Norrköping matchen, eller för köp av biljetter, klicka här!


 

♥ HAVE A GREAT WEEKEND ♥

 

By BEN CRONSHAW
2016-09-28

Stay tuned with our newsletter as STHLM WKNDR is usually first out with it´s hand picked Stockholm listings. We don´t list sold-out events!

p.s. Do you have an event in Stockholm you want listing? Send it to us ——> HERE!